We maken werk van jouw catering

Combineer werk met plezier in een mooi kader. Voor de catering van je personeelsfeest, productvoorstelling, klantenfeest of vergadering ben je bij Entre Deux Côtes aan het juiste adres. We voorzien je personeel en klanten van heerlijke gerechten, hapjes en drankjes. 

Welke formule werkt voor jou?

Hoe breng jij je zakelijk event op smaak? We steken de barbecue aan of grillen jouw vlees en vis volgens de perfecte cuisson. We verzorgen op locatie je barbecue en onze chef-kok neemt persoonlijk plaats achter de grill.

Een walking dinner is de ultieme culinaire formule voor een vlot feest. Kies tussen de twee basisconcepten van Entre Deux Côtes: showkooking in verschillende corners of rondgedragen topgerechtjes aan statafels. 

Wanneer je een zakelijke receptie organiseert, bieden we een ideale combinatie van drank en heerlijke amuses aan. 

Al dat vergaderen kan nogal zwaar op de maag liggen. Stel zelf het menu van je lunch of diner samen. We kunnen elke locatie omtoveren tot een tijdelijk klasserestaurant met stijlvol gedekte tafels. 

Onze buffetten onderscheiden zich niet enkel met de heerlijke en smakelijke gerechten. We besteden bijzonder veel aandacht aan een aantrekkelijke presentatie. 

Welke formule kies jij?


Begin je al te watertanden?

Maak jij van je bedrijfsevent een VIP-gelegenheid voor je werknemers en klanten? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op