Maak het gezellig met familie en vrienden

Elke reden is goed om te feesten. Nodig jij je familie en vrienden uit om samen iets te vieren? Onze partnerlocaties zijn geschikt voor elk soort feest. Een romantisch trouwfeest, een huwelijksverjaardag, een babyborrel, een lentefeest of een communiefeest. 

We brengen jouw feest op smaak met onze verschillende feestformules.

De perfecte formule voor een vlot feestverloop

Welke formule kies jij voor jouw feestelijkheid? We steken de barbecue aan of grillen jouw vlees en vis volgens de perfecte cuisson. We verzorgen op locatie je barbecue en onze chef-kok neemt persoonlijk plaats achter de grill.

Een walking dinner is de ultieme culinaire formule voor een vlot feest. Kies tussen de twee basisconcepten van Entre Deux Côtes: showcooking in verschillende corners of rondgedragen topgerechtjes aan statafels. 

Ontvang je jouw genodigden liever op een receptie met een ideale combinatie van drank en heerlijke amuses? 

Voor een lunch of diner kan je zelf een menu samenstellen. We toveren elke locatie om tot een tijdelijk klasserestaurant met stijlvol gedekte tafels.

Onze buffetten onderscheiden zich niet enkel met de heerlijke en smakelijke gerechten. We besteden bijzonder veel aandacht aan een aantrekkelijke presentatie. 

Welke formule kies jij?


Begin je al te watertanden?

Maak jij van je privéfeest een VIP-gelegenheid voor je familie en vrienden? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op