Hoe groot onze rol in jouw feest is, beslis jij. Schakel je ons alleen in voor het culinaire gedeelte? Voorzien we ook de borden en het bestek? Nemen wij de bediening op ons? Leidt onze maître en gastvrouw het feest in goede banen? We kunnen ook de locatie decoratief aankleden of inrichten met passend meubilair. Daarnaast kunnen we een tent, animatie, licht- en geluidsinstallatie of DJ regelen.

Vooraf maken we graag heldere afspraken over wat je van ons verwacht.

Creativiteit en vakmanschap

De grootste kracht van Entre Deux Côtes uit Geel zit in de creativiteit en het vakmanschap van chef-kok Bert en zijn keuken- en zaalteam. Daarnaast vervolledigen we onze catering- en traiteurmogelijkheden met een complete feestservice op maat.

Jij vult onze rol in zoals je het zelf ziet. Indien gewenst werken wij ook perfect samen met andere organiserende partners. 

Jouw feest persoonlijk bespreken?

Let’s get this party started. Voor we beginnen met de organisatie van je feest zitten we graag eens met jou aan tafel. Wat zijn je wensen? Wat moet er zeker zijn op je feest? Wat is jouw persoonlijke stijl? Enkel zo kunnen wij jouw droomfeest op poten zetten.

Neem contact op