Entre Deux Côtes is zo veel meer dan een traditionele cateraar of traiteur. We zijn dé feestkeuken op locatie. Zo maken we van elk feest een unieke culinaire gebeurtenis.  Chef-kok en zaakvoerder Bert Josten neemt samen met zijn team de keuken voor zijn rekening. Gastvrouw Annelien Goetschalckx of één van onze professionele maîtres leiden je feest in goede banen. We bezorgen jou en je gasten een onvergetelijke avond!

Bekijk het leven van de feestelijke kant

De bedrijfsnaam ‘Entre Deux Côtes ’ verwijst naar de voorliefde van chef-kok Bert naar een sappig stukje perfect gebraden vlees. Niet voor niets zijn barbecues in alle mogelijke formules dé specialiteit van het huis. Daarnaast verwijst de bedrijfsnaam naar de flexibiliteit om elke locatie om te toveren tot de gedroomde feestplek.

Creatieve all-round cateraar

Onze verfijnde keuken beperkt zich allerminst tot vlees. Wij groeiden uit tot een creatieve cateraar of traiteur die zijn dagverse all-round keuken graag in balans brengt met het seizoensaanbod. Naast de smaak besteden wij bijzonder veel aandacht aan het visuele aspect. Er bestaat niets beter om de honger op te wekken dan mooi gepresenteerde gerechten of buffetten.

Complete feestservice

Entre Deux Côtes biedt, wanneer gewenst, een volledige feestservice. Zo kunnen jij en je gasten zich volop concentreren op waar het echt om draait: samen zijn én genieten.

Waar actief als cateraar en traiteur?

Als cateraar en traiteur zijn we actief in Geel en omstreken. Daarnaast organiseren we bijzonder veel feesten in de regio’s Turnhout, Merksplas, Hoogstraten, Beerse, Brecht, Geel, Mol en Herentals. We kunnen dus stellen dat ons actieterrein in de volledige provincie Antwerpen ligt, en soms zelfs daarbuiten!